Neden WordPress Tercih Etmeliyim?

Neden WordPress Tercih Etmeliyim?

21 Eylül 2020


Neden Wordpress Tercih Etmeliyim?

WordPress platformunun sayısız faydası var desek yanlış olmaz: ücretsiz, arkasında tutkulu bir topluluk var ve geliştiriciler, herhangi bir web sitesi ihtiyacını veya amacını karşılamasına sağlamak için tema, düzen ve eklenti seçimini hızla genişletiyor. WordPress eklentilerinin çoğu blog oluşturma platformları olarak kullanılırken, bir e-ticaret mağazasından bir sosyal ağ topluluğuna kadar herhangi bir kuruluşa veya işletmeye uyabilir. Bir başka özellik ise arama motoru dostu olmasıdır. Arama motorlarında daha üst sıralarda yer almak neredeyse her site sahibinin hayalidir.

WordPress, bu işlevi geliştirmek ve etki alanınızın optimizasyonunu iyileştirmek için WordPress'i indirebileceğinizden, SEO dostu olacak şekilde tasarlanmıştır. WordPress kullanarak web siteniz arama motorları için çok çekici hale gelir. Bunun ana nedeni, platformun basit uyumluluk ve yüksek standartta temiz kodlar kullanılarak yazılmasıdır. Bu nedenle, anlamsal işaretler üretme yeteneğini içerir. Duyarlı ve son derece mantıklı tasarım, arama motorlarının WordPress için belirli bir tercihi olmasını sağlar. Platform, her sayfaya benzersiz Meta etiket anahtar kelimeleri vererek daha hassas arama optimizasyonuna izin verir. İnternet sitesi açmayı düşünüyorsanız WordPress kesinlikle göz önünde bulundurmanız gereken bir seçenektir.

Dünyada En Popüler İçerik Yöneticisi

İnternet aleminde bulunan internet sitelerinin üçte birinden fazlası WordPress tarafından oluşturulmuştur. Bu platform, dünyadaki en popüler içerik yönetim sistemidir. Dünya genelinde 60 milyondan fazla kişi wordpress kullanır. Yeni başlayanlar ve deneyimli kullanıcılar için, WordPress, web üzerinde içerik oluşturmak, düzenlemek, yönetmek ve yayınlamak için ihtiyacınız olan tüm araçlara sahiptir. Ücretsiz ve açık kaynaklı bir CMS olarak WordPress, her tür web sitesinin ihtiyacını karşılayacak şekilde özelleştirilebilir. Sitenize işlevsellik eklemek için 55.000'den fazla eklentiye sahiptir.

Tamamen Ücretsiz

Profesyonel görünümlü web siteleri veya bloglar oluşturmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış çeşitli çevrimiçi yazılım programlarından biri olan WordPress, dünyanın en popüler olanıdır. WordPress dünya çapında 66 milyondan fazla web sitesi işletmektedir; CNNTech Crunch, New Yorker ve MTV News bu sitelerden yalnızca birkaçıdır. Binlerce ücretsiz tema ve binlerce ücretsiz eklentiye ev sahipliği yapan WordPress’im çoğu hizmeti tamamen ücretsizdir.